LLOYD TOKO

‘LLOYD – HEBBEDINGETJES’

Naast het feit dat het gewoon leuk is om mensen die in de Koninklijke Rotterdamsche Lloyd geïnteresseerd zijn van leuke ‘hebbedingetjes’ te voorzien, is deze ‘Lloyd-Toko’ ook in het leven geroepen om het ons iets gemakkelijker te maken ‘budgettair neutraal’ te kunnen gaan functioneren. Zoals u weet, verricht het Koninklijke Rotterdamsche Lloyd Museum al haar werkzaamheden zonder subsidie en een beperkte sponsoring. Daarom zijn wij blij dat we enkele personen bereid hebben gevonden ‘liefdewerk-oudpapier-taken’ te vervullen. Ook ú kunt uw steentje bijdragen aan de instandhouding van museum en website, kortom voor de instandhouding van het Koninklijke Rotterdamsche Lloyd-erfgoed. Dit kunt u natuurlijk doen door bij ons museum aan te monsteren, maar ook door iets uit de ‘Lloyd-Toko’ aan te schaffen. In dat verband willen wij u er nogmaals op wijzen dat ons museum zonder de loyale steun van oud Lloyd-medewerkers, van ‘Ketelbink tot Kapitein’ en van ‘Kantoorklerk tot Directeur’, écht niet kan bestaan!

EERSTE EN TWEEDE LUSTRUM INGEBONDEN LLOYD-KOMPASSEN

U kunt het 1e-Lustrumboek nog verkrijgen en het 2e Lustrumboek reserveren.
Zoals op het plaatje hierboven-links te zien is, zijn de LLOYD-KOMPASSEN in een prachtige, marineblauwe, harde omslag ingebonden, inclusief sjieke, goudkleurige teksten.

Inhoud 1e Lustrumboek: 2008 t/m 2012 (20 Lloyd-Kompas nummers, 160 full colour pagina’s).

Inhoud 2e Lustrumboek: 2013 t/m 2017 (20 Lloyd-Kompas nummers, 160 full colour pagina’s).

PRIJZEN PER BOEK

Dit boek hebben we minder duur gemaakt en is wellicht voor u een onmisbaar naslagwerk dat nu, na 10 jaar Lloyd-Kompas de status van erfgoed heeft gekregen.

Vanwege het tweede lustrum kunt u nu beide inbindboeken voor een zachte prijs bestellen, namelijk per exemplaar voor € 50,- exclusief verzending.

BESTELLEN

Bij bestelling graag het bedrag dat van toepassing is, overmaken op bankrekening IBAN nr: NL25 RABO 0144 2999 09 ten name van KRL-Erfgoedcentrum-Rotterdam, onder vermelding van: ‘Ingebonden Kompas (1e of 2e oplage)’.

Let op:

De oplage van het 2e lustrum-boek is uitverkocht, maar u kunt wel een exemplaar reserveren. Bij voldoende vraag zullen we opdracht geven voor een tweede oplage.

Van het 1e lustrum-boek hebben we nog drie stuks in voorraad!

april-2018

 

LLOYD-PLACEMAT IN LIJST MET GLAS

Om op te hangen is de PLACEMAT in mooie lijst en achter glas, (afmeting: 46 bij 36 cm.)

PRIJS INGELIJSTE PLACEMAT

Incl. BTW, excl. verzendkosten: € 15,- per lijst.

Gratis afhalen of verzenden (kosten: pakketpost = € 6,95)

 

 

 

PRACHTIGE LLOYD-MINIATUREN

massief gegoten in tin, schaal 1:1250

ms Willem Ruys, ms Baloeran en ms Dempo

………………………………………………………………………………….

ms Schelde/Schie Lloyd, ms Kertosono, de Kota-schepen.

……………………………………………………………………………….

Hieronder de speciaal voor de ‘Grote Slamatherdenking – 2011’ gebouwde: ss Slamat

INCLUSIEF EEN MOOIE EN RUIME VITRINEBOX

MATEN: lengte: 25,8cm, breedte: 7,3 cm, hoogte: 7,2 cm.

 

LLOYD-MINIATUUR

……………………………………………..

Lengte

in cm

…………….

Prijzen incl. vitrinebox en verzending binnen Nederland in €
niet aangemonsterden

………………………………..

aangemonsterden

……………………………….

ms Baloera (&)-0 14,0 105 93
ms Demp (&)-0 14,0 105 93
ms Willem Ruys (&)-1 14,5 101 89
ss Slamat (&)-2 13,0 101 89
ms Schie Lloyd (&)-1 13,0 87 75
ms Schelde Lloyd # (&)-1 13,0 87 75
ms Kertoson (&)1 12,5 75 65
ms Kota Inten (&)4 12,0 70 60
ms Kota Gedé * (&)4 12,0 70 60
ms Kota Agoeng, etc. * (&)4 12,0 70 60
* = op basis ms Kota Inten met kleine verschillen. # = op basis ms Schie Lloyd
(&) = in voorraad – en aantal stuks

 

BESTELLEN

U kunt de Lloyd-miniaturen bij ons Museum bestellen via e-mail: Lloydexpo19@gmail.com of schriftelijk:Lloyatelier, Fons van der Heijdenstraat 55 5534 AT Netersel
. Bij bestelling graag het betreffende bedrag overmaken op bankrekening IBAN nr: NL 46 RABO 0341072567 ten name van Eduard H C M van Lierde, onder vermelding van: ‘Miniatuur’, de naam van het gewenste schip (schepen), aantal stuks en indien van toepassing uw aanmonsternummer.
LEVERING

Omdat de leverancier geen vaste levertijd kan/wil garanderen en wij deze ook liever niet meer afdwingen, stellen wij voor dat u pas betaald als wij u hebben gemeld dat wij het Lloyd-miniatuur bij u kunnen afleveren. Ook proberen wij een kleine voorraad op te bouwen. De Lloyd-miniaturen gemarkeerd met een: (&) zijn nog in voorraad, niet gemarkeerde Lloyd-Miniaturen vragen een levertijd vanuit Duitsland van enkele maanden!

 

CONTAINER BOUWPLATEN

Onze modelbouwer/ontwerper/restaurateur, Geert Sieben heeft deze set van drie prachtige bouwplaten, tussen zijn wekzaamheden aan het ms Garoet door, speciaal voor het Koninklijke Rotterdamsche Lloyd Museum, ontworpen. Met een klein beetje huisvlijt knipt en plakt u deze bouwplaat op eenvoudige wijze in elkaar ……….. resultaat: drie geweldige 20 voet-containers op schaal (1:50) te beginnen met de jaren ’60 NLL-container gevolgd door de Nedlloyd container (eind jaren ’70) en een heuse container van het Koninklijke Rotterdamsche Lloyd Museum.

………………………………………………………………………..

Afmetingen containers: l=12,5 cm b=5 cm h=5 cm.

PRIJZEN PER SERIE VAN DE 3 GETOONDE CONTAINER-BOUWPLATEN (inclusief verzendkosten binnen Nederland):

1. € 12,- per serie,

2. € 9,- per serie voor aangemonsterden bij het KRL-Museum,

Als u de bouwplaten tijdens een bezoek aan het museum aanschaft, worden uiteraard geen verzendkosten berekend!

BESTELLEN
Via e-mail: Lloydexpo19@gmail.comof per brief: Lloydatelier Fons van der Heijdenstraat 55 5534 AT Netersel
.
Bij bestelling gaarne het bedrag dat van toepassing is, overmaken op bankrekening IBAN nr: NL 46 RABO 0341072567 ten name van Eduard H C M van Lierde, onder vermelding van: Het aantal te bestellen series van drie en indien van toepassing uw aanmonsternummer.

 

POLOSHIRT WILLEM RUYS

Eén van onze aangemonsterden biedt hierbij enkele marineblauwe poloshirts aan met een sticker waarop de KRL-vlag en het ms Willem Ruys te zien zijn. De shirts worden tegen normaal tarief aangeboden. De helft van het bedrag komt ten goede aan het KRL-Museum. Ad van der Brugh, hartelijk dank voor deze geste!

LET OP: er is nog maar 1 XXL-poloshirt in voorraad!

(december 2017)! Wie koopt de laatste?

PRIJS POLOSHIRT:

– € 25,- per stuk, nu inclusief verzending via pakketpost!

BESTELLEN
Via e-mail: Lloydexpo19@gmail.comof per brief: Lloydatelier, Fons van der Heijdenstraat 55
5534 AT Netersel. Bij bestelling graag het totaalbedrag overmaken op bankrekening IBAN nr: NL 46 RABO 0341072567 ten name van Eduard H C M van Lierde, onder vermelding van: poloshirt.

KONINKLIJKE ROTTERDAMSCHE LLOYD STROPDAS

Van de Vereniging van gepensioneerden van de voormalige NV. Koninklijke Rotterdamsche Lloyd, WM. Ruys & Zonen heeft het KRL-Museum een dertigtal KRL-stropdassen overgenomen. De Vereniging heeft bij onze Zuiderburen deze sjieke, marineblauwe, polyester stropdassen laten maken, wij bieden ze nu tegen een zeer schappelijke prijs aan.
PRIJS:

– Afhalen in Oudehorne € 10,-

– Inclusief verzending in grote nopjes-enveloppe (binnen Nederland): € 14,-

BESTELLEN

Via e-mail: Lloydexpo19@gmail.comof per brief: Lloydatelier, Fons van der Heijdenstraat 55
5534 AT Netersel. Bij bestelling gaarne het bedrag dat van toepassing is, overmaken op bankrekening IBAN nr: NL 46 RABO 0341072567 ten name van: Eduard H C M van Lierde, onder vermelding van het aantal stropdassen.